05 3220337

Kirjekuoret, tarrat, tuoteselosteet, kilpailulipukkeet, kortit jne.

Meiltä saatte tarroja monenlaiseen käyttöön, ja monenlaiselle materiaalille; osoitetarrat, logotarrat, teippaustarrat ym.
 
Digipaino 
mahdollistaa monipuoliset personoinnit, erilaisissa tuotteissa, kuten 
kilpailulipukkeissa, lomakkeissa, korteissa, kupongeissa ym. 

Personoinnit voivat olla esimerkiksi numerointeja, koodeja tai ehkäpä 
nimipersonointia.


Kirje- ja jäljentävät lomakkeet


Meiltä myös lomakkeet käytettäviksi esimerkiksi kuitteina, laskuina ja
työmääräyksinä. Meiltä jäljentäviä lomakkeita jopa nelisivuisina.

• tilauslomakkeet, rahtikirjat, pöytäkirjat ym.

• kirjelomakkeet

• ym.

Esitteet

Esite voi olla yrityksestä kertova yleisesite tai keskittyä enemmänkin tuote- tai palvelukuvaukseen. Kooltaan esite voi olla esimerkiksi A4 kokoinen, malliltaan arkki, haitari tai kahtia taitettu.
Teemme suunnittelusta jälkikäsittelyyn asti yritysesitteet, tuote-esitteet, ym. Oli kyseessä sitten painovalmis aineisto tai ruutupaperiluonnos, toteutamme laadukkaat esitteet nopeallakin aikataululla.


Kirjat


Meiltä saatte kirjojen painatuksen kokonaispalveluna ja kustannustehokkaasti. Meiltä hoituu graafinen suunnittelu ja taittotyö, ja neuvomme paperin valinnassa. Tarvittaessa järjestämme myös toimitukset.
Olemme toteuttaneet lukuisia kirjaprojekteja vuosien mittaan 
• Pehmeä- ja kovakantiset kirjat, myös erikoissidonnat


• Kyläkirjat, sukukirjat ja historiikit - Tallenna historia kirjoihin ja kansiin. Suunnittelemme toimittamastanne materiaalista näyttävän kokonaisuuden, jolloin kuvat ja tarinat ovat tallessa ja ne on helppo jakaa tulevillekin sukupolville.


• Vuosikertomukset, osavuosikatsaukset

KOKONAISVALTAINEN PALVELU, YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI

Tuotantomme, suunnittelumme ja toimistomme sijaitsevat Kouvolan Korialla, tämä mahdollistaa erittäin nopeat toimitusajat myös perille kuljetettuna. Digipainon hyviin puoliin voidaan myös lisätä se seikka, että digitaaliset tulostamistekniikat ovat vähentäneet perinteiseen painamiseen tarvittavien kemikaalien käytön minimiin.
Palvelemme myös lähelläsi, näin ollen pikaisen ja joustavan palvelun lisäksi hyötynä on se, että pitkien välimatkojen aiheuttamat ympäristövaikutukset jäävät pois. Paikallinen tuotanto yhdistettynä kotimaisiin ympäristösertifioituihin materiaaleihin minimoi tuotteiden valmistuksessa aiheutuvan hiilijalanjäljen.

TEEMME MYÖS KAIKENLAISET

Taittotyöt, 

skannauspalvelut, 

kopioinnit ja 

tulostukset.